Apple Woods
This project entailed building an access road down the steep slope to allow for filling and expanding of the rear yard.
Apple Woods, stow, MA, patio, children, fire pit, front yard
4089
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4089,elision-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.0.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Apple Woods

Stow, MA

About the Property
The rear of this property was a steep slope with little level ground. This project entailed building an access road down the steep slope to allow for filling and expanding of the rear yard. Our clients wanted a large patio which would have room for their children to play, as well as accommodate their lifestyle.
“I had an idea of what I wanted for my backyard, but once I met with Kevin, it really came to life. His ideas and experience made our patio into something I never could have imagined. The entire process went smooth and Kevin inspired confidence in everything he did. Kevin was always there to answer questions and give updates and the project progressed. I put my complete trust into his abilities and Kevin and his fantastic crew really delivered. We almost feel like they are part of the family now and we love our outdoor space as much as we love our home.”
– Lindsey & Steve
We designed and constructed a double-sided stone sitting wall with a built-in fire pit and seating areas for their children. This patio greatly increased the usability and enjoyment of an otherwise unusable back yard. The expanded area beyond the sitting wall and patio was planted with specimen flowering trees and vibrant evergreens to give them magnificent color and texture twelve months a year. They are so happy with our work that we are now starting to renovate their front yard.